Eerste graad

Het Top Team project eerste graad vormt een initiatie in de wereld van handel en economie, met grote aandacht voor zelfwerkzaamheid (leerlingen kunnen wel steeds een beroep doen op de aanwezige Top Team trainers).

Leerlingen zullen met dit project hun woordenschat met specifieke economische en commerciële begrippen verrijken, een werkmethode leren opbouwen en hun eigen tekortkomingen ontdekken en verbeteren.

Dit project is gericht op het niveau en de leefwereld van de leerlingen en stimuleert een gemotiveerde keuze voor de studierichting Economie!

Eerste graad

Dit (halve dag) project zal steeds onder begeleiding van Top Team trainers doorgaan in eigen school of in een externe zaal (15,00 euro per deelnemer)
 
In de deelnameprijs is steeds het Top Team handboek en integrale Top Team begeleiding inbegrepen.

Voor extra informatie of voor een inschrijving kan u rechtstreeks contact opnemen met Top Team coördinator Rob Frederix. U mag ons ook steeds uitnodigen voor een gratis demo in eigen school.

Top Team bedrijfssimulaties vragen geen voorkennis!

eerste graad

Leiepoort campus Sint-Hendrik hecht veel belang aan een degelijk studiekeuzeproces.
Om de leerlingen op een aangename en motiverende manier te laten proeven van economie in de praktijk, organiseerde de campus voor meer dan 200 leerlingen uit het tweede jaar een Top Team voormiddag in zaal De Rekkelinge in Deinze. Inclusief receptie! Een echte voltreffer!

downlaod flyer eerste graad

Kik op de afbeelding om de folder van de eerste graad te bekijken en/of te downloaden.